Fáj a mellkasom bal oldala, a szívemnél, de nagyon, mitől lehet?
Figyelt kérdés
1 Hete vasárnap fociztam ( versenyszerűen ) és meccs közben egy ütközés következtében rá estem, a mellkasom bal oldalára. Akkor kicsit fájt, levegő vétel nehéz volt, de kb 5 perc alatt elmúlt, a fájdalom azomban nem. Annyira akkor nem fájt, hogy ne tudjam folytatni a meccset, nem is törödtem vele. Hazaértem meccsről akkor éreztem hogy kicsit fáj, lefeküdtem aludni. Másnap reggel, Hétfőn, is kicsi fájt, de nem annyira, mint vasárnap, így nem is törödtem vele. Edzettem egész héten, háromszor, majd Vasárnap reggel úgy keltem fel, hogy fáj a mellkasom, de annyira, hogy nem tudok rajta feküdni, azon a felén, bal oldalon. Most hétfő van, ma már erősebben fáj. Mit csináljak, mi baja lehet? Feküdni nem tudok rajta, levegő vételnél is érzem, nyújtozkodásnál is. Ha elmegyek orvoshoz, mit mondhat? Vagy mit csináljak itthon vele? Orvoshoz annyira nem szívesen megyek, mert most kezdődött a suli :/2016. szept. 5. 19:31
1/3 anonim válasza:
Hülye. Feltehetően bordarepedés van (remélhetőleg nem törés), de ilyenkor röntgennel meg kell állapítani, hogy van-e tüdő- vagy mellhártya érintettség, mert ha sérül a mellhártya, akkor légmell is kialakulhat, meg bevérzés és hasonló szörnyűségek. Ha repedés van, akkor arra fizet a sportbiztosítás vagy a háztartási biztosítás is.
2/3 A kérdező kommentje:
de egy hétig nem éreztem, semmi se. Edzettem, ott sem éreztem annyira. Pénteken elmentem bulizni. Szombaton haverokkal voltam, minden. Egész nap. Vasárnap reggel felkeltem, éreztem hogy fáj, arra is keltem fel. Ilyen nyomo érzés van benne, így hogy ülök. De ha repedés. miért egy hétre rá jön ki?
2016. szept. 5. 19:42
3/3 A kérdező kommentje:
kivülről semmi sem látszik, nem lila, nincs bevérzés, cska a fájdalom
2016. szept. 5. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!