Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a mellkasom a...

Miért fáj a mellkasom a szívemnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb, olyan 3 hónapja fájt több napig, akkor nagyon megijedtem és elmentem orvoshoz, ahol csináltak tüdőröntgent és rákapcsoltak az ÉKG-ra is.

Az eredmények negatívak lettek, így az orvosnő elküldött egy szívultrahangra, ahol az orvos nem volt hajlandó elvégezni a vizsgálatot (sietett ebédelni -.- :@ ).

Akkor beletörődtem, majd elmúlt egy kis idő múlva. Most pedig megint érzem egy 3 napja.

Átlagos életet élő, sportoló is meg nem is :D normál testsúlyú 18 éves fiatal fiú vagyok. (Az biztos, hogy mostanság nem húztam meg a kezem stb.)

Miért lehet, mit csináljak, mert félek, hogy a szívemmel lehet a baj.

2011. júl. 1. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
"ahol az orvos nem volt hajlandó elvégezni a vizsgálatot (sietett ebédelni -.- :@ )" ezt nem értem, mi az hogy nem volt hajlandó....hol volt ez?
2011. júl. 1. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Bordaközi izmok fájnak. Stressz, fáradtság okozza. Nyugodj meg, ne parázz.
2011. júl. 1. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyári szünet van :D nem stresszelek. Max a nyelvvizsgára készülök de nem viszem túlzásba...

Hogy nem volt hajlandó, ez tök igaz. Ilyen beképzelt hapsi, akinek elég rossz híre van. (de nincs más belgyógyász mert kisvárosban élek).

Behívat ebédidő előtt utolsóként. Odaadom neki a lapot amin a másik doktor tüntette fel a vizsgálat okát. Megkérdezte a koromat, és mikor válaszoltam már akkor fintorogva mondta, hogy csak beképzeli magának...

Lefektetett az asztalra ahol kopogtatta a mellkasomat. Megállapította hogy túl vagyok hevülve, és hogy meggyőzzön megkérte az asszisztenst is, hogy taperoljon. Majd megmérte a lázam. Aztán elküldött és a jelentésben is azt írta, hogy a mellkasi fájdalom láz miatt van. Láttam a készüléket, hazaérve (5 perccel később én is meg mértem) kemény 37.0 C fokos hőemelkedésem volt. Ezért nem végezte el... Ment enni. (Amúgy az egész kb 2 pecig se tartott)

2011. júl. 1. 21:13
 4/6 anonim válasza:

Szerintem túl erősen masztiztál.. De nem lehet tudni:S

Jobb lenne egy doki-vizsgálat, mert nehogy aztán mellrákot kapj egy ilyen piti ügy miatt...

2011. júl. 1. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a szép, hogy sokan el bagatelizálják a dolgot...és persze 50% az esély arra, hogy semmi bajod, és 50% hogy van.....Nem értem, hogy miért olyan nagy dolog elvégezni egy szaros vizsgálatot...10 perc egy szív UH, ha van gép akkor nem mindegy, hogy megy-e vagy nem....

Gondoljatok bele...beviszed az autódat, Tv-det, stb szervizbe, majd ott a "fószer" hümmögve közli, hogy csak beképzeled, hogy rángat, nincs kép, hang, stb...biztos ideg leszel!

Itt meg arról van szó, hogy ha az ember érez valamit, akkor a széttanult Dr doktorovics, magaslovon ülő, lenézek rátok ti pórnép....megállapítja ránézésre azt amihez több milliós gépeket csinálnak!

Aztán ha másnap (ahogy szokott lenni) a kedves páciens a TV2 Napló című műsorában mint híranyag szerepel, akinek már csak egy gödörre van szüksége, akkor a kedves Dr. úr csak hümmög, és persze sunyin hazudozik, és holnap mint aki jól végezte dolgát elmegy ismét kumbákolni a rendelőjébe...könyörgöm aki orvosi szakmát választ de nincs kedve hozzá az miért nem megy el ásni a földekre....sorry az off ért de mostanában én is sok orvosnál jártam, és ugyan ez a tapasztalat...leszarják az embert...de persze a neten, Tv-ben meg megy a propaganda a prevencióról....

2011. júl. 1. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
hm, érdekes eset vagy : D mellkas röntgen meg az EKG kimutatná, ha baj van a szíveddel, nyugi. és annál rosszabb, ha elhiteted magaddal, hogy baj van. :S stressz vagy túlerőltetés okozhatja ... szerintem. bár nemtom. gyógyulj meg! :)
2011. júl. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!