4 óra alvás naponta?
Az alvás mennyisége egyénenként eltérő, hogy kinek mennyi az elég.
Sőt, az alvás minősége életünk során is változhat.
Átlagban az embereknek 7-8 óra szükséges a regenerálódáshoz.
Nem kell foglalkozni azzal, aki ilyeneket mond, nem tudsz mit tenni hogy elfogadja hogy másnak más az elég, amennyiben ő nem akarja elfogadni.
Mondd meg a barátnődnek, hogy vannak, akiknek 10 óra kell. Itt vagyok pl én. Amúgy thai boxolok, maratont futok. Szóval gyenge vagyok, mint a szellő :D
Mindenkinek más időtartam az ideális. Esetleg mondd meg neki azt is, hogy a szellemi munka is fáraszt, esetleg ő abból nem végez eleget :D
És ne hagyd magad zsarolni, ne vesd alá magad ilyesminek. Mondd meg a r*b*ncnak, hogy annyit alszol, ami neked tetszik, ha neki 4 óra kell, akkor a maradék időben egyedül találja fel magát, ha erre annyira büszke.
"hiszen ő, az apja és Elvis Presley is ennyivel bírta. Én meg gyenge vagyok, ha ennyi nem elég, meg az emberek is azok"
LOL
Az is gyenge, aki naponta nagyvécézik, és nem bírja ki egy hétig nélküle. Mondd meg neki.
;)
Amúgy meg terrorban tart téged, hogy nem alszod ki magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!