Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális hogy így fáj? Mit...

Normális hogy így fáj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Délelőtt kezdődik a hasfájásom, egyre erősödik és közben nem tudok nyugton maradni annyira fáj, ha meg mocorgok ugyanúgy rossz. Semmi de semmi helyzetet nem tudok találni ahol el tudnám viselni. Délután 3-4 órára mikor már 2-3 gyógyszer bennem van már izzadok, könnyezik a szemem és megszólalni nem bírok annyira fáj. Még rosszabb hogy közbe semmit nem tudok csinálni, csak szenvedni az állandó hullámokkal és szorítással. Orvoshoz mennék de az se tudna semmit csinálni. Régen az elején egyáltalán nem fájt, úgy kezdett fokozódni a mostani, teljes meghalok-értéshez. 17/L
2016. aug. 25. 14:56
 1/4 A kérdező kommentje:
*érzés sorry kijavít a telefon
2016. aug. 25. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

Maargit. Szerinted nooormális? milyen kérdés már ez!

"Orvoshoz mennék de az se tudna semmit csinálni"

NA és ezt honnan a vasporosból tudod? Takarodj az orvoshoz azonnal!

2016. aug. 25. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiatal koromban én is rengeteget szenvedtem ezzel, lehet, hogy másféle gyógyszert kellene szedned. Nekem nőgyógyász sem tudott segíteni, aztán jobb gyógyszerrel később jobb lett. De ha felfáztam, akkor fájt a legjobban az biztos. Meg talán melegítőpárna használt rá úgy emlékszem, elektromos.
2016. aug. 25. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig ne ártana elmenned hasi ultrahangra. - ha em az alhasad fáj, mint menstruációkor.
2016. aug. 25. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!