A reflux betegseg minek kovetkezteben alakul ki?
Nekem azt mondta valaki, hogy a Helicobactérium is lehet az oka. Utolsó vagyok, azóta voltam tükrözésen, tényleg refluxos vagyok, és kimutatták a baktériumot, úgyhogy most szedem a lórúgásos antibiotikumot meg a savlekötőt. Hogy melyiktől vagyok jobban, nem tudom, de tényleg kevesebbet köhögök és büfögök. Nagyon bízom benne, hogy ha nem lesz Helicobactérium, meggyógyulok. Mert szerintem gyomorhurutom lett tőle, és azért az állandó büfögés. És ha már az ember büfög, naná hogy kinyílik a gyomorszáj és reflux lesz. De véleményem szerint a reflux csak egy következmény, nagy hiba csak a tüneteket kezelni. Az okot kell megtalálni, hogy miért is van hasűri nyomásom? Mert csak úgy szerintem nem nyílik ki a gyomorszáj. Nem kell ehhez sok sav, ha nem túl sok, de nyitva a gyomorszáj, akkor is bajt okoz. Ha nem gyógyulok meg a Helicobactérium kiirtása után, nem tudom mi lesz. Most még érzem, hogy messze vagyok az egészségestől, de jobb. Még van 1 hetem.
De már 11 hónapja köhögök és 8 hónapja büfögök, kezdem megszokni. De egészen sose fogom. Nem fogom örökké szedni a savlekötőt. Az csak tüneti kezelés. Persze ha már nem lesz jobb ötletem...De szerencsére semmiféle felmaródásom sincs. Viszont ha így haladok, jó eséllyel leszek asztmás. Állandó gyulladásban vannak a légutaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!