Tachycardia volt?
Figyelt kérdés
Tachycardiarol akkor beszelunk amikor a szivveresunk nyugalmi allapotba is 100/perc nem? Mert en a reggel erzekeltem egy tunetet es nagyon megijedtem meg bepanikoltam es fel ment a pulzusom 160-170re de 10 perc utan nyugodott,de en igyis panikos vagyok, ez tachycardia volt? Paniktol,ijedsegtol mehetett fel a pulzusom?2016. aug. 17. 13:55
1/7 anonim válasza:
Pánikbetegségtől is lehet szapora pulzus.
Mindenesetre ha sokszor ilyen magas, akkor egy kivizsgálás nem árt.
2/7 A kérdező kommentje:
Aza baj sokszor voltam,ekg nem is egy hanem tobb,verkep, de azt mondjak ertsem meg nincs bajom
2016. aug. 17. 15:17
3/7 anonim válasza:
Akkor tuti pánikbetegségtől van, tanulj meg meditálni, sétálj sokat a szabadban, keress valami hobbit ami eltereli a gondolataidat és megnyugtat, igyál citromfű teát. Orvos enm mondta, hogy szedjél Magne B6 tablettát.
4/7 A kérdező kommentje:
De szedtem azt is 1 honappal ezelott de mar nem szedem
2016. aug. 17. 16:14
5/7 A kérdező kommentje:
De nekem a panikom attol jon,hogy szoktam erezni valami leirhatatlan furcsa erzest olyan mintha a szivemtol jonne es hirtelen jonne ea az remiszt nagyon
2016. aug. 17. 16:15
6/7 anonim válasza:
Ne rémülj meg, hiszen voltál már EKG-n nem is egyszer, tehát nem lehet szív eredetű probléma.
7/7 A kérdező kommentje:
Az ekg biztos kimutatja ha sziv eredetu problema van?
2016. aug. 17. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!