Felek a betegsegektol mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legfokeppen a szivbetegsegektol,amikor olvasok neten rola akkor az agyam bekattan es gondolkodom rajta,hogy mar nekem volt ilyen tunetem es akkor ijedek meg nagyon,mindennap nezem a szivem es figyelem es van amikor dolgokat is eszre veszek rajta,es akkor keresgelek neten es akkor pont megegyezik aza tunet stb,orvos hallgatta a szivem,ekg is volt es verkep is de nincs bajom azt mondtak,sportolni is alig merek mar,mert erzek valami furcsat es mar ijedek meg es felek,van olyan haverom akit egyaltalan nem erdekelnek a betegsegek meg nem is fel es nem is gondolkozik ezen,de mivan ha van valami es nem vettek eszre nekem ezen jar az agyam,es ha nincs semmi akkor miert erzek tuneteket stb?2016. aug. 17. 00:03
1/2 A kérdező kommentje:
Azon kattog az agyam mivan ha nem veszik eszre a doktorok a betegseget
2016. aug. 17. 00:08
2/2 anonim válasza:
nálam is vannak ilyen gondok, hipochondria a neve. sajnos egy súlyos pszichiátriai kórkép ez. Próbáld meg magad lefoglalni és ne ilyeneken agyalj. ELég fiatal vagy még ahhoz hogy komoly szívbajod legyen, plusz most vizsgáltak meg. Nyugi, ezek jó vizsgálatok, ha lenne valamid észre vették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!