Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kávé helyett mit?

Kávé helyett mit?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony a vérnyomásom a kávétól pedig egyszerűen hányingerem van már, napi 1 csésze kávét szoktam inni, de ha nem iszok este olyan szörnyű fejfájásom lesz, amit csak Flectorral tudok elmúlasztani, így maradtam inkább a kávénál. Egészségesen étkezem, mindennap sportolok, elegendő folyadékot iszom és másfél órát sétálok a friss levegőn. Sehogy sem tudok leszokni a koffeinről, de egyszerűen már nem bírom lenyelni a kávét (üresen iszom).

A koffein tabletta hatásos?

2016. aug. 16. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamin húzd fel magad, mondjuk nézegesd anyósod fényképét vagy az Ezek megőrültek című kultuszműsort.
2016. aug. 16. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fekete tea, zöld tea, mate tea?
2016. aug. 16. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Teát egyszerűen nem bírja a gyomrom. :(
2016. aug. 16. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha alacsony a vérnyomásod, akkor az egy kávé édeskevés. Nekem reggeli fél liter tea két feketetea filterrel, plusz délután 3 dl kávé a minimum. Munkában még egy teát megszoktam inni. Így elérem, hogy olyan 95/62 körül legyen.

Néha nekem sem bírja a teát már számtalanszor kihánytam. Fontos, hogy lassan igyad és egyél is közben. Ha üres a gyomrod, akkor nemcsoda, hogy nem bírja. A kávét én tejjel iszom az segít, simán gyorsan unalmassá vállik. Nekem a koffeintabletta nem sokat segített. Kóla is segít, de én azt nem bírom.

2016. aug. 16. 12:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van édeskevés, de többet nem szeretnék inni. Minden nap reggelizek és szigorúan csak utána borítom le. A délután át is szoktam aludni és este olyan vagyok mint egy zombi. :S Borzasztó.
2016. aug. 16. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Örülök, ha este nem fáj a fejem...
2016. aug. 16. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát próbáld akkor meg a tablettát. Különben tényleg olyan leszel, mint egy zombi.

Nekem a sport segít, az után gyakran 110-re is felmegy. Ha neked az után is nagyon alacsony, akkor érdemes elmenni orvoshoz, lehet, hogy más gondjaid is vannak.

2016. aug. 16. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! Gondolkoztam már az orvoson, de most megerősítettél. Elmegyek. :)
2016. aug. 16. 20:56
 9/9 anonim válasza:
2019. szept. 3. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!