Kávé helyett mit?
Nagyon alacsony a vérnyomásom a kávétól pedig egyszerűen hányingerem van már, napi 1 csésze kávét szoktam inni, de ha nem iszok este olyan szörnyű fejfájásom lesz, amit csak Flectorral tudok elmúlasztani, így maradtam inkább a kávénál. Egészségesen étkezem, mindennap sportolok, elegendő folyadékot iszom és másfél órát sétálok a friss levegőn. Sehogy sem tudok leszokni a koffeinről, de egyszerűen már nem bírom lenyelni a kávét (üresen iszom).
A koffein tabletta hatásos?
Ha alacsony a vérnyomásod, akkor az egy kávé édeskevés. Nekem reggeli fél liter tea két feketetea filterrel, plusz délután 3 dl kávé a minimum. Munkában még egy teát megszoktam inni. Így elérem, hogy olyan 95/62 körül legyen.
Néha nekem sem bírja a teát már számtalanszor kihánytam. Fontos, hogy lassan igyad és egyél is közben. Ha üres a gyomrod, akkor nemcsoda, hogy nem bírja. A kávét én tejjel iszom az segít, simán gyorsan unalmassá vállik. Nekem a koffeintabletta nem sokat segített. Kóla is segít, de én azt nem bírom.
Hát próbáld akkor meg a tablettát. Különben tényleg olyan leszel, mint egy zombi.
Nekem a sport segít, az után gyakran 110-re is felmegy. Ha neked az után is nagyon alacsony, akkor érdemes elmenni orvoshoz, lehet, hogy más gondjaid is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!