Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikroham halálos?

Pánikroham halálos?

Figyelt kérdés
Pánikroham halálos? Ha elkap akkor a szívverésem 160ra is felmegy de ha megnyugszom akkor lassul,és volt amikor sportközbe is elkap,halálos?

2016. aug. 15. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem halálos, nyugodj meg! Kezelni kell, szerintem nem gyógyszerrel, hanem pszichoterápiával, és az okok felderítésével, és annak megszüntetésével!
2016. aug. 15. 18:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Van amikor fejbe le tudom kuzdeni es azaz erdekes amikor vege a panikrohamomnak es a 160as pulzusomnak akkor jol erzem magam es elmulik minden tunet de masnapra szorongok megint,de van amikor nem
2016. aug. 15. 18:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Es ha sport kozbe is ram jon a panikroham akkorse halalos?
2016. aug. 15. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Panikrohamba nem lehet belehalni, nyugodj meg. Epp ez benne a csavar, hogy megprobalja elhitetni veled az agyad, hogy meg fogsz halni, de ha tudod, hogy nem fogsz, akkor szepen megnyugtatod magad es elmulik.
2016. aug. 15. 19:32
 5/11 A kérdező kommentje:
De ha sportkozbe elkap a panikroham es nekem gyors a szivveresem mert sportolok es a panikrohamtol megjobban megijedek es nagyon gyors a pulzusom es nagyon magas akkor se halok meg? Szivroham ilyesmi?
2016. aug. 15. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
NEM, NEM, és NEM! :) Sport közben sem!! :) Hidd el, nyugodj meg, és kezeltesd!
2016. aug. 15. 20:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom,mar jobban vagyok
2016. aug. 15. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a pánikroham "kardiológiai" tünetei pszichések, valójában semmi nem történik a szíveddel a magas pulzust leszámítva, ami egy eleve rossz szívnél veszélyes lehet, de csak annyira, mint egy futás mondjuk. Vannak légzőgyakorlatok is pánikroham leállítására mindjárt az elején, ha ezelőtt is volt sikered a szabályozásában, akkor akár teljesen meg is tudod szüntetni a problémát.
2016. aug. 15. 22:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudom a legzes technikat magamtol rajottem de amikor hirtelen lelassul na akkor ismet megijedek
2016. aug. 15. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
"amikor hirtelen lelassul na akkor ismet megijedek" - na azt nem kell, ne is nézegesd a szíved, hagyd békén. Persze, hogy para, mikor 100+-ról 70-re "bedobban", belassul a szíved, olyan, mint ha megállna, de csak visszaáll normálisra. Ha nem figyeled, és nem félsz, akkor hagyod visszaállni.
2016. aug. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!