Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Magne b6 szedése hosszabb távon?

Magne b6 szedése hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Szedte már valaki hosszabb távon a Magne b6 tablettát? Az mennyire hosszú táv vol?

Én max egy dobozzal szedtem be egyhuzamra utána fél év szünet. Mikor szedem akkor jobb a közérzetem és a kedvem is és jobban alszok (=nem vagyok annyira álmos és fáradékony se), csak nem merem hosszútávon szedni.

2016. aug. 5. 21:12
 1/4 anonim válasza:

Ez csak egy vitamin és egy ásványi anyag, ráadásul kis mennyiségben.

Akár életed végéig is szedheted, minden nap.

2016. aug. 5. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szedem folyamatosan kb. 1 éve! Semmi bajod nem lesz ha huzamosabb ideig szeded!

Egyszer próbáltam szünetet tartani, de nekem akkor visszajöttek az izomgörcsök (én emiatt szedem), így újra elkezdtem...és mostmár tényleg folyamatosan szedem 1 éve kb....

2016. aug. 5. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Napi 1 tablettát szedtem meg tegnap megint elkezdtem szedni napi 1 szemet.
2016. aug. 5. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó vízoldhatóságuk miatt a B-vitaminokból bevitt többlet kiürül a vizelettel, és ez nagyjából ugyanígy igaz a magnéziumra is.

Más szóval nehezebb őket túladagolni, mint a zsírban oldódó vitaminokat (pl.: a D-vitamint).

Ha tartod azt a napi dózist, ami a dobozon elő van írva, és nem léped túl, akkor nem kell aggódnod a hosszútávú alkalmazás miatt.

Sőt, a vitaminokat egyébként is érdemesebb hosszútávon szedni, legalábbis mindenképp hatásosabb, mint ha csak akkor szedsz be egy-két szemet amikor eszedbe jut.

2016. aug. 6. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!