Magne b6 szedése hosszabb távon?
Szedte már valaki hosszabb távon a Magne b6 tablettát? Az mennyire hosszú táv vol?
Én max egy dobozzal szedtem be egyhuzamra utána fél év szünet. Mikor szedem akkor jobb a közérzetem és a kedvem is és jobban alszok (=nem vagyok annyira álmos és fáradékony se), csak nem merem hosszútávon szedni.
Ez csak egy vitamin és egy ásványi anyag, ráadásul kis mennyiségben.
Akár életed végéig is szedheted, minden nap.
Szedem folyamatosan kb. 1 éve! Semmi bajod nem lesz ha huzamosabb ideig szeded!
Egyszer próbáltam szünetet tartani, de nekem akkor visszajöttek az izomgörcsök (én emiatt szedem), így újra elkezdtem...és mostmár tényleg folyamatosan szedem 1 éve kb....
Jó vízoldhatóságuk miatt a B-vitaminokból bevitt többlet kiürül a vizelettel, és ez nagyjából ugyanígy igaz a magnéziumra is.
Más szóval nehezebb őket túladagolni, mint a zsírban oldódó vitaminokat (pl.: a D-vitamint).
Ha tartod azt a napi dózist, ami a dobozon elő van írva, és nem léped túl, akkor nem kell aggódnod a hosszútávú alkalmazás miatt.
Sőt, a vitaminokat egyébként is érdemesebb hosszútávon szedni, legalábbis mindenképp hatásosabb, mint ha csak akkor szedsz be egy-két szemet amikor eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!