Megjelent egy lilás folt és hajszálerek az egyik lábamon, vélhetően a fizikai munkától? Ez már visszér vagy csak megerőltetéstől? Mit tehetnék ellene?
Elsőnek igaza van, ez a felszíni visszerek betegsége, nekem kb. 28 éves koromban kezdődött, most 36 vagyok.
Esetleg segíthetsz rajta nagy mennyiségű C- vitaminnal (napi 1000mg), ez erősíti az érfalakat, így nehezebben pattannak szét a hajszálerek. Továbbá a Lioton gél nagyon hasznos ha fáj is a lábad + dagad!
Nekem gumiharisnyát írt fel még az érsebész, mert nagyon dagad és fáj is....de hozzáteszem, nekem a gumiharisnyával sem jobb, inkább kenegetem Lioton géllel.
Ja, és a Doki szerint nekem az állómunkától alakult ki.
Igen, igaz! Ha visszér miatt dagad és fáj a lábad, feküdj le, rakd fel párnára! Én ilyenkor mindig bekenem Lioton géllel is!!! 1 órán belül jobb lesz!
Viszont ha csak a lábfejed dagad, akkor az nem a visszér, hanem a nagy meleg miatt van! Egészséges embereknek is dagad a lábuk melegben! A visszeres dagadás az inkább a vádlin érezhető! Fáj, dagad és feszít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!