Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fura lila foltok a felkaron?

Fura lila foltok a felkaron?

Figyelt kérdés
Reggel amikor felkeltem láttam hogy a felkaromon 4db lila folt van,egymáshoz nagyon közel de különállóak.Mindegyik foltban van két apró pötty,ahogy néztem most a neten mint a póknak van csápja vagy nem tudom hogy hivjak?Kertes házban lakunk vannak pókok is.Lehet ez pók csípés?Picit fájt reggel ha megnyomtam,de már nem fáj csak ilyen véraláfutásos..
2016. júl. 27. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha rövidesen elmúlik, nem kell különösebb gondot fordítani rá. Ha nem múlana, esetleg újabbak jelennek meg, orvoshoz kell fordulni.
2016. júl. 27. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Labor vizsgáaltom most volt kb 2-3 hete,minden rendben volt.
2016. júl. 27. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez esetben ördögcsípésről lehet szó. Tudom nevetséges, de létezik. Ha nő vagy, akkor még inkább erről lehet szó. Lényege, hogy hajszálerek fala megreped, ami kisebb bevérzést okoz. Teljesen ártalmatlan egyébként. :)
2016. júl. 27. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
42 éves nő vagyok.Igen olvastam màr erről is.Hormonokkal összefüggésben lehet.Sajna engem nőgyógyàszatilag kipakoltak,igy a hormonjaim nem müködnek megfelelöen.Én csípésre gondoltam de akkor ez az ördögcsípés is leht egyszerre több is?
2016. júl. 27. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, egyszerre több is lehet.

Továbbra is azt tanácsolom, hogy ha nem múlana, vagy több is megjelenne, forduljon orvoshoz. De legtöbbször csak ördögcsípésről van szó.

2016. júl. 27. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. júl. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!