Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Álomszuszék lettem! Mit...

Álomszuszék lettem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon sokat alszom (akár 12 órát is képes vagyok), mégis úgy kelek fel, mintha 2-3 órát aludtam volna. Reggel olyan, mintha zsibbadna a fejem, leragad a szemem és napközben is sokkal fáradékonyabb vagyok. Mitől lehet ez és hogyan lehetne ellene tenni?
2010. ápr. 17. 02:09
 1/1 anonim ***** válasza:

"A túlalvás lehet egyszerűen betegség is: a hiperszomniás egyének egész nap súlyos álmosságban szenvednek, amin nem segít, ha elbóbiskolnak. Ezek a betegek éjjel szokatlanul sokat alszanak, nappal fáradtak, szoronganak, memóriazavaraik vannak, és folyamatosan aludni szeretnének.A kevés alvástól kimerülsz. A túl sok pedig megbetegít.6-9 óra a normális.Mit okoz a túlalvás?Cukorbetegség súlyproblémák fejfájás szívbetegség"

Használhatnád a googlet!Írd a googleba hogy túlalvás találsz még róla egy-két cikket!!!

2010. ápr. 17. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!