Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napszúrásom lenne?

Napszúrásom lenne?

Figyelt kérdés
Tegnap 3 órától kb 7-ig kinn voltam a szabadban, tűző napon.8kor elkezdett fájni a fejem. Lefeküdtem aludni. Ma hajnali 5 kor arra kelek, hogy hányingerem van, leizzadtam. 5percnként rohanok a wc-be, megy a hasam, de nagyon. Kihánytam a tegnapi vacsorát, meg epét is, mert sárga keserű volt. A hasam azóta is megy, fejem nem fáj, de mintha nehéz lenne, kábult vagyok kissé. Lázam nincs. Mi lehet? Napszúrás? vagy csak gyomorrontás? Esetleg pánik? (mindjárt lesz egy kis rutin műtétem)
2016. júl. 25. 06:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább gyomorrontás vagy pánik. A napszúrás fejfájást, szédülést és hányást okoz, hasmenést nem! Vagy összeszedtél valami vírust.
2016. júl. 25. 07:01
 2/2 anonim ***** válasza:
vszeg napszúrás igen maradj a hűvösön és igyál sok vizet esetleg borogasd a tarkód
2016. júl. 26. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!