Lehet hogy napszúrásom van?
Figyelt kérdés
Tegnap egész nap vízparton voltunk,fürödtünk is de estére csúnyán leégtem.Osztály kirándulás volt és az osztály főnök még kérdezte is hogy nem-e fáj a fejem.NEm fájt a fejem és semmi bajom nem volt.Az égési pirosság mára el is tünt már csak érzékeny a bőröm,viszont iszonyat fáradt vagyok.Pedig este 10-től reggel 7ig végig aludtam, és ebés után még 3 órát és mindig nagyon fáradt vagyok.Pedig velem nagyon ritka hogy nappal aludjak.2011. jún. 4. 15:25
1/3 A kérdező kommentje:
És a hideg jégkrém iszonyat jól esik.
2011. jún. 4. 15:30
2/3 anonim válasza:
Az égés (napégés,égési sérülések,stb.) vizet von el a szervezetből, így a fáradékonyságot okozhatja a folyadékhiány.Igyál sok vizet,és egyél/igyál annyi hideg dolgot,amennyi jólesik.
Ha nem vagy lázas,nincs hányingered,nem hánysz,nem fáj a fejed,akkor nem hiszem,hogy napszúrásod van,annak ugyanis ezek a főbb tünetei.
3/3 A kérdező kommentje:
Inni iszok sokat.Akkor lehet hogy csak a durva napoégés az oka a dolognak.
2011. jún. 4. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!