Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fiatal korba az extrasystole...

Fiatal korba az extrasystole termeszetes?

Figyelt kérdés
Sokszor van ugy hogy erzek egy olyan furcsa erzest es levegohoz kapok vagy hamar kohintek,nem tudom reflextol vane de olvastam interneten az extrasystolerol s nem tudom most az van-e vagy nem amikor erzek egy ilyent akkor egesznep megvagyok ijedve mikor fogom meg erezni stb,van amikor sportkozbe is ereztem regebb,most sportkozbe ritkabban voltam egy csomoszor orvsosnal megvizsgaltak de azt mondjak nincs semmi bajom,a szuleim mar azt mondjak nem vagyok normalis

2016. júl. 20. 21:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De en ezt hirtelen erzem es olyankor akkor miert kapok levegohoz vagy kohintek?
2016. júl. 21. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
valószínűleg túlreagálod és nem foglalkozol mással csak a testeddel. Nincs hobbid vagy ami lefoglalna téged?
2016. júl. 21. 12:49
 13/15 A kérdező kommentje:
De a foci ami nagyon lefoglal es 2-3 orat is eltudok tolteni a palyan,edzesek stb csak mar azt se merek nehogy elo jojjon ez az erzes
2016. júl. 21. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Menj el újból dokihoz! Keress egy kórházi kardiológust, ők jobban értenek a szívbetegséghez, mint a rendelőben lévők. Jól teszed, hogy nem nyugszol bele, mert ez nem normális amit leírtál.
2016. júl. 22. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:
De mar voltam korhazba is de azt mondtak semmi bajom
2016. júl. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!