Miert erzem a bal mellkasomnal a szivemnel, hogy mintha vagy zsibbadna a szivem vagy mintha bele markolnanak?
Figyelt kérdés
Voltam vizsgalaton de azt mondjak semmi baja a szivemnek akkor mitol van?2016. júl. 19. 22:15
1/5 anonim válasza:
Régóta van ez neked? És folyamatos, vagy csak néha érzed ezt?
Miket csináltak a vizsgálaton? Ekg, vérvétel érdemes. Ha nem múlik kardiológia csinálnak 24 órás ekg-t.
Nyugalmi állapotban érzed ezeket? Mozogsz eleget? Ha nyugalmiban érzed néha, de nem folyamatosan, akkor ez igazából olyan jelenség, ami elég sok embernél előfordul és veszélyt nem jelent.
2/5 Molyember válasza:
Mert pszichés beteg vagy. Miért nem a valódi betegségeddel foglalkozol a kitalált helyett?
3/5 anonim válasza:
1 vagyok. Legalábbis én így tudom, viszont ne fogd a szavam, hátha lesz még válaszoló.
4/5 anonim válasza:
Nem tudod befejezni az ide irogatast? A gyakori bejegyzeseinek lassan a felèt te teszed ki. Miattad fognak uj kriterium szurest fejleszteni az oldalra. Nem itt fogod megtalalni az amugy se szervi problemaidra a valaszokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Azert gyakori kerdes,hogy akarmennyit kerdezhetsz es amit akarsz 😌
2016. júl. 20. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!