Most nyáron sokat kéne tanulnom, de mindig nagyon álmos vagyok!?
Miért kell végigtanulnod a nyarat egy nyelvvizsgához? Nem tudom, milyen vizsgát teszel, de B2-höz bőven elég kidolgoznod a témaköröket 1-1 A4-es oldal terjedelemben, aztán már csak gyakorolnod kell a hosszú ideig tartó folyékony semmitmondást. Az megy bármilyen más tevékenység közben is.
Én 2-3 hét alatt készültem fel a nyelvvizsgámra, és a minimumot bőven túlteljesítettem.
Első vagyok
Nem értettél meg: nem az a probléma, hogy mikor kelsz fel, hanem, hogy mennyit alszol az a probléma!
Próbáld meg azt, hogy kevesebbet alszol, reggel frissítésként vegyél egy zuhanyt, meg mozogj valamit megint.
Több ötletem nincs!
Én is ugyanígy vagyok vele.. Aug 13.-án megyek TELC B2-re..
És igen két hét tanulás a szóbelire elég, de az írásbeli nincs meg ennyiből...Sőt.
Igyál sok vizet, és napi 7 óra alvás elég, nekem ezt tanácsolta a tanárom.. Aztán hajrá! :)
#6 én is arra megyek! :) de nekem pont a szóbeli részével van bajom az írásbeli jól megy.
Első válaszolónak írom: úgy értettem, hogy hatkor kelek mint suliidőben, és ugyanannyit is alszok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, kipróbálom! Örömmel fogadok még jótanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!