Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az ekg kimutatja ha valami...

Az ekg kimutatja ha valami bajom van?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok es mindig csak ekgra adtak beutalot, felek a szivbetegsegektol es azt hiszem mindig szivritmuszavarom van,3-ekgt is cainaltak mas orvosok es mas helyen, kimutatna az ekg ha baj volna a szivemmel? (sportolok is)

2016. júl. 10. 01:27
 1/6 A kérdező kommentje:
15 eves korba,ha jo a vernyomasom,es nem vagyok tulsulyos,nem szulettem szivbetegseggel,akkor csak ugy magatol es a focitol nem lehet szivbetegsegem igaz?
2016. júl. 10. 01:52
 2/6 anonim ***** válasza:
3 évig ugattam az orvosoknak, hogy szerintem szívritmuszavar van nekem. Nem akarták elhinni , hogy 18 évesen az van. Majd egyszer szarul lettem. Felraktak harmadjára ekg-ra, és rendesen meg lepődtek , mikor meglátták, hogy extrasysolés ritmuszavarom van. De nyugi! Minden második embernek can, csak valaki észreveszi , valaki nem. Kérd a háziorvosof, hogy írassa ki neked a 24-es holtert. Rajtam volt. Csak nem vittem vissza a dokihoz a papirt, mert lusta voltam. De semmi bajom. Mondta is a doki, hogy valszeg gyógyszert fog felírni. Ezért sem akarom vissza vinni
2016. júl. 10. 01:53
 3/6 A kérdező kommentje:
De azt mondjak hipochonder vagyok es panikbeteg,ez egy picit igaz is,de olyan is volt bepanikoltam bevittek a korhazba csinaltak ekgt es az is jo lett..ha 3 ekg nem mutatott ki semmit akkor szivbeteg lennek? 15 evesen?
2016. júl. 10. 01:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Minden erzestol megijedek,es keresgelek interneten
2016. júl. 10. 01:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyj el minden koffeintartalmú italt, kávé, energiaital, és ne szedj más étrendkiegészítőt, legfeljebb patikában kapható multivitamint.
2016. júl. 10. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Soha nem ittam,energia italt se kavet stb,a 3 ekgmbol a 3 jo lett,tul sojat figyelnek magamra?
2016. júl. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!