Mit tegyek hogy ne legyek rosszul a melegtől?
Igazából eddig még nem volt bajom a meleggel, de ma reggel kelés után 10 perccel lettem rosszul. A szívem nagyon szaporán vert, légszomjam volt, nagyon erős hányingerem. Ezt követően ájultam el kb. 2 percre. Ájulás után még volt egy kis enyhe hányingerem, de egyáltalán nem olyan intenzív mint előtte. Kicsit meg voltam ijedve, mert a túlsúlyom miatt szívrohamra gyanakodtam, de utólag belegondolva szerintem ez csak a kánikula miatt lehetett. Bár nem vagyok orvos, szerintem talán egy szívroham nem ilyen gyors lefolyású. Ha tudna valaki tippeket adni hogyan kerüljem el az ilyen rosszulléteket a meleg miatt, megköszönném :) A redőnyöket már lehúztam, de légkondink az nincs. Ezen Kívül még mit? :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
14/L
Érdemes a táplálkozásodra, testmozgásodra jobban odafigyelni és fogyókúrába kezdeni, többet mozogni(írtad, túlsúlyos vagy).
Készíts az ágyad mellé vizet és ébredés után igyál meg egy pohárral.
Ne kelj fel hirtelen az ágyból.
A vízivás után és felkelés előtt kicsit tornázz az ágyban (nyakkörzés, vállkörzés pl.)
Egész éjjel vagy / és kora reggel szellőztessétek át a lakást.
A reggeli ágyhoz készített vízzel az arcodat, szemedet, nyakadat is mosd át kicsit.
A neten keress rá légzőgyakorlatokra és nyaki gerinc -gerinctornára is.
Remelem tenyleg kiprobalod nagyon hatasos.
Orokoltem ezt csak eddig nem derult ki. A csalad (apu nővèrei) es nagypapan is citromfuvet isznak. Nagypapatol orokoltem.
Szerintem velem minden rendben lesz. Nagyon megnyugtat a tea.:) meg a torna es a sok viz.
Jobbulast.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!