Miért érzem magam ennyire fáradékonynak, és kimerültnek? Lehet, hogy többet kellene aludnom
Amióta bejött ez a nagy meleg teljesen kész vagyok. Reggelente 6kor kelek, egész nap ülő munkát végzek. Majd lemegyek a konditerembe és ha sikerül akkor 20-40 percet kardiózom. Igaz, túlsúlyos vagyok, de ezt csinálom már lassan egy éve. PM alulműködésre euthyroxot szedek. Délután már egyszerűen semmihez nincs kedvem és csak vonszolom magam. Ahogy végzek otthon a munkával 11 óra lesz mire ágyba kerülök.
Köszönöm a válaszokat
25L
Hát én a helyedben étrend váltással és vitamin szedésével (lenkei) próbálkoznék és ezt a gyógyszert elhagynám (most olvastam el a betegtájékoztatóját).
Létezik gyógynövény tea is erre a problémára, keresd fel a Bank utcában (Budapest) a Györgyteát. Én közönséges galajt és szurokfű teát ittam ugyanerre a problémára és a vérképellenőrzésnél a tökéletes értéket mutatta a TSH-m 2 hónap teaivás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!