Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csómós mirigy van az arcomban,...

Csómós mirigy van az arcomban, olyan mint a golyó, kivágassam, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
lüktet és szúr, biztos gyulladt, mit tegyek, azt mondták krónikus, és h nem okoz gondot, megröntgenezték, de nem mondták h gennyes lenne, de nagyon fáj, amalgánt kicseréltettem attól már nem lehet, akkor mitől van ez?
2010. ápr. 14. 01:32
 1/5 A kérdező kommentje:
az hogy lüktet az gyulladást jelent? és ha szúrkál, mnitha áram rázna, az azt jelenti, hogy megy le a gyulladás?
2010. ápr. 14. 01:37
 2/5 A kérdező kommentje:
ja és ha az amalgán zavart, akkor a tömés csere után mennyi idő kell míg lenyugszik az arcom?
2010. ápr. 14. 01:37
 3/5 anonim ***** válasza:
miért nem mész el bőrgyógyászhoz vagy sebészetre?
2010. ápr. 14. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor cseréltetted ki a tömést? Egyébként biztos nem az amalgám okozta, ilyen tüneteket gyulladás okoz. Ugyanilyen tüneteid voltak töméscsere előtt is (gondolom, nem)? Lehet, hogy túl mélyre fúrtak. Ha 1-2 nap alatt nem javul, menj vissza a fogorvoshoz, lehet, hogy antibiotikumot ad meg gyökérkezel.
2010. ápr. 14. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
De, tömés csere előtt is ilyen tüneteim voltak, és az amalgámra való allergia pont hogy gyulladás formájában jön ki, nem kiütés, de alapba mérgező az amalgám a higany miatt, és pár napja cseréltettem ki, lehet idő kell neki, a bőrgyógyász nem hinném hogy foglalkozna ilyesmivel, nekem nem a bőröm fáj, hanem a mirigy ami az arcomban van.
2010. ápr. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!