Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudom mit tegyek ebben a...

Mayacska maja kérdése:

Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben, hova menjek?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok,1 eve lakom kulfoldon. 2 eve panik betegsegben kuzdok,ami 1 eve miota elkoltoztem csillapodott, de mostanaba ujra jonnek a tunetek, nehezlegzes,faradtsag es bkepzelek magamnak minden fele betegseget ,rettegek a halaltol es ejjel nem alszom 2 oranal tobbet.

Nos 2 eve kezdodott akkor meg Magyarorszagon laktam,felvittek a korhazba es 3 napig ott tartottak majd mindenfele vizsgalat utan kijelentettek hogy nincs szervi betegsegem. Ott jartam pszichologushoz,ami nem segitett.

Itt viszont nem tudom mar mit tegyek,anyamot mar nem erdekli a dolog mert neki bemeseltek otthon meg hogy nem tudok elehalni ebbe. Oke mar probalom kontrollalni a legzesem de az almatlansagot nem birom, a folytonos beteseg erzet:neha ugyerzem egyszeruen szivrohamba halok meg maskor mar vesebetegseg , most me epp fulladast erzek, es valamit a torkomban.

nincs mit kezdjek konyorgom barmi tippet tudtok,irjatok le

konyorogtem anyunak hogy vigyen el egy orvoshoz de mar nem kar, azt mondta voltunk eleget. En biztos vagyok benne hogy van valmi betegsegem folyton erzem a halalt,felek,rettegek.

koszonom elore is a valaszokat

2016. jún. 18. 00:52
 1/5 A kérdező kommentje:

bocsanat a helyesirasomert, telefonrol irok es egyszeruen nagyon rettegek, reszketek

bocsanat

2016. jún. 18. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem az ilyen helyzetekben a pszichológus nem tud segíteni, hiszen fogalma sincs, hogy mit érzel. Nem tudom, van-e szervi betegséged, vagy csak lelki okai vannak a dolognak, van barátod (pasid)? Szerintem ilyenkor az segít a legtöbbet, ha a haverjaiddal töltesz sok időt, vagy a barátoddal, lényeg hogy olyan emberekkel legyél, akikben megbízol, és segítenek neked. Emellett sportolj, figyelj oda a táplálkozásodra, igyál sokat (vizet), szedj vitamint (főleg B1, C, és kálcium-magnézium).
2016. jún. 18. 01:30
 3/5 A kérdező kommentje:

koszi szepen,igen pontosan masfel eve ajanlottak hogy szedjek sok vitamint,fokent magneziumot es kalcium_d6 amit sajnos be is tartottam ,igaz segitett de nagyon meghiztam

10 kg-t hiztam azota,abba hagytam az uszast mar 2 eve...mert nm kaptam levegot..

2016. jún. 18. 01:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs pasim,ezen az uj helyen meg nincsenek igaz barataim.sajnos
2016. jún. 18. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos, hogy nem a vitaminoktól híztál meg, valószínűleg elkezdtél többet enni, továbbra is javaslom, hogy szedd őket, ha van rá lehetőséged, főleg a B1 vitamint, meg a magnéziumot. Ezeket érdemes este, alvás előtt is bevenni, mert segítenek abban is. Ha az úszás nem megy, akkor is sportolj valamit: fuss, vagy ha az se jön be, akkor az elején csak sétálgass, fekvőtámaszozz, bármi, ami fizikai megterhelést okoz, biztos, hogy pozitívan fog hatni a közérzetedre. Ha pedig fulladást, légszomjat érzel, akkor lélegezz mélyeket, lassan, sose kapkodj levegőért, mert attól csak rosszabb lesz. Suliban nem vagy jóban senkivel? Próbálj barátkozni, programokat csinálni másokkal, fiúkkal ismerkedni, csak vigyázz, hogy túl hamar nehogy beavass valakit a magánügyeidbe, mert könnyen visszaélhetnek vele. Várj, amíg biztos vagy benne, hogy megbízható az illető. Amúgy melyik országba költöztetek?

2016. jún. 18. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!