Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a gyomrom? Mi lehet ez?

Miért fáj a gyomrom? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Lefogytam 10 kg ami nagyon esedékes volt szülés után ,viszont van epekövem is .. Dietetikussal állítottuk össze az étrendet ,nem holmi divatdiétával fogytam le ! Mégis mostanában 1-2 hónapja fájdogál a gyomorszájam ,ami picit javul ha wc -re megyek vagy ha eszem valamit ! Mi lehet ez ?
2010. ápr. 11. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Azokból amiket leírsz, feltétlen menj el orvoshoz. A kedvesem(21 éves fiú) Már hónapok óta szenved,hogy fáj a hasa.Először elment orvoshoz, kapott gyógyszert, de nem használt. Akkor elment ultrahangra, semmi. Most Kedden volt gyomortükrözésen, és azt mondták neki, gyomorsav visszaáramlása van.Kapott rá gyógyszert, amire allergiás lett. Most egy másikat szed,reméljük használ neki. Az állandó wc-re menés is kikészítette a szervezetét, nem tud messzebbre menni, mert fél, hogy elkapja. Szerintem te is menj el ilyen vizsgálatokra. Amúgy azt is mondták neki, hogy a refluxtól van hasmenése.Gyógyulj meg hamar!
2010. ápr. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!