Ki kell hagynom a gyógyszerem, meg merjem tenni?
Concor tablettát szedek (bétablokkoló)0,5-ös nek a felét szedem,reggelente.Most lesz egy vizsgálatom,terheléses ekg és előtte nem szabad bevenni ezt a gyógyszert.Kb fél napra ki kell hagynom.Már 2 éve szedem és tartok ettől a kihagyástól,mert ha csak 1-2 órával is később veszem be a szokásosnál,akkor már szívdobogás érzésem van,meg gyorsabb a pulzusom.Meg egyéb furcsaságokat érzek.Amúgy szorongós is vagyok,meg pánikos és a vérnyomásom is rendetlenkedik néha,időnként magasabb a kelleténél.
az orvos szerint nem lesz semmi bajom,ha ennyi kis időre elhagyom a gyógyszert,de én mégiscsak félek!Mi van,ha szívbeteg vagyok és nem is pánikos?Ki tudja ,mi bajom lehet!Ha beveszek a vizsgálat előtt egy frontint a concor helyett,az úgy vajon jó megoldás lesz?Nagyon kéne valami jó tanács!
bétablokkolóktól kialakulhat valamilyen függőség,lehet,hogy nálam is ez történt?
A Frontin is meghamisíthatja az eredményt?Pedig az úgy tudtam,hogy nem befolyásolja a szív vérellátását.
Mindenesetre magammal viszem a gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!