Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudok aludni. Ez most már...

Nem tudok aludni. Ez most már így marad?

Figyelt kérdés
Harmadik napja gyötrődöm vele, nem számít, mennyi ideje vagyok fent, vagy mennyire fárasztottam ki magam a nap folyamán, egyszerűen éjszaka, egyedül, lefekszem aludni a nyomasztó szobámba, és képtelen vagyok aludni... Ide forgolódok, oda forgolódok, szúr a mellkasom, a szívem, pulzusom felugrik, nehezen kapok levegőt, rosszul vagyok, akárhogy helyezkedem, mindenhogy rossz, és a frusztrációm is egyre nő azzal, hogy "egyre kevesebb órám maradt alvásra, holnap meg munka", ami tovább nehezíti az ellazulást... Nem tagadom, elég súlyos depresszió tör rám esténként, ez is hozzájárul a dolgokhoz, de eddig legalább tudtam alundi, most már nem... Napközben belassult vagyok, és álmos. Nyugtatókkal, altatókkal megvan a rossz tapasztalatom, azokkal nem szeretnék élni. Mit tegyek? Szívjak füvet, vagy kannát esténként? Másnak volt már ilyen?

2016. máj. 25. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok embernek van ilyen sajnos, úgy hívják, hogy pánikbetegség/pánikrohamok.

A Valeriana Hatmonyt próbáltad? Csak gyógynövény. Nem teljesen tiszta, hogy akkor most a szobád nyomasztó? Miért nem teszel ellene valamit?

2016. máj. 25. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Maga az egyedüllét nyomasztó, és a szobám a magány megtestesítője, annak a szimbóluma, hogy itt mindig csak magam vagyok. Ez benne igazából a nyomasztó, nem maga a környezet.
2016. máj. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!