Nem tudok aludni. Ez most már így marad?
Figyelt kérdés
Harmadik napja gyötrődöm vele, nem számít, mennyi ideje vagyok fent, vagy mennyire fárasztottam ki magam a nap folyamán, egyszerűen éjszaka, egyedül, lefekszem aludni a nyomasztó szobámba, és képtelen vagyok aludni... Ide forgolódok, oda forgolódok, szúr a mellkasom, a szívem, pulzusom felugrik, nehezen kapok levegőt, rosszul vagyok, akárhogy helyezkedem, mindenhogy rossz, és a frusztrációm is egyre nő azzal, hogy "egyre kevesebb órám maradt alvásra, holnap meg munka", ami tovább nehezíti az ellazulást... Nem tagadom, elég súlyos depresszió tör rám esténként, ez is hozzájárul a dolgokhoz, de eddig legalább tudtam alundi, most már nem... Napközben belassult vagyok, és álmos. Nyugtatókkal, altatókkal megvan a rossz tapasztalatom, azokkal nem szeretnék élni. Mit tegyek? Szívjak füvet, vagy kannát esténként? Másnak volt már ilyen?2016. máj. 25. 14:44
1/2 anonim válasza:
Sok embernek van ilyen sajnos, úgy hívják, hogy pánikbetegség/pánikrohamok.
A Valeriana Hatmonyt próbáltad? Csak gyógynövény. Nem teljesen tiszta, hogy akkor most a szobád nyomasztó? Miért nem teszel ellene valamit?
2/2 A kérdező kommentje:
Maga az egyedüllét nyomasztó, és a szobám a magány megtestesítője, annak a szimbóluma, hogy itt mindig csak magam vagyok. Ez benne igazából a nyomasztó, nem maga a környezet.
2016. máj. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!