Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan hashajto amihez nem...

Van olyan hashajto amihez nem lehet hozzaszokni?

Figyelt kérdés
Tudom sok gyumolcsot kene ennem, de nem jut ra ido mindig, eleg rendszertelenul etkezem mert mindig rohanok egyik helyrol a masikra, igy sajnos megesik a szekrekedes, ami azert nem jo mert egyebkent be van repedve a vegbelem, szoval egy szekrekedes jelentos fajdalommal es verveszteseggel jar. Mit egyek, ami jo allapotban tartja?? Egyszeruen mar ki vagyok tole. Laevolachoz mennyire lehet hozzaszokni?

2016. máj. 16. 14:47
 1/4 A kérdező kommentje:

A folyadekpotlas meg van amugy, szoval legyszi ne irjatok hogy nem iszok eleget.

Szoktam futni is, szoval a testmozgast sem.

Valami szekletlagyito kene, de nem ugy, hogy osszefosom magam tole, hanem csak lagyit egy picit, hogy ne csapagygolyokat szekeljek.

Vagy esetleg vegyek egy fecskendot (tu nelkul) es spricceljek fel egy keves vizet? Lehet az meglagyitana. A glicerines kupot mar probaltam, attol begyulladt, szoval legyszi azt se irjatok:/

2016. máj. 16. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A Mira gyógyvizet, vagy a lenmagot tudom ajánlani, mindegyik enyhe hashajtó hatású.
2016. máj. 16. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Hunyadi János gyógyvíz!!! Nekem is végbélrepedésem volt...utánakezdtem el ezt inni. ennek már 5 éve, a repedés teljesen elmúlt és ezzel mindig kordában tudom tartani a dolgokat, hogy többet ne legyen ilyen problémám!
2016. máj. 17. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendszeresen szedj articsóka kapszulát, az nagyon jó és nem csinál durva hasmenést. De mindenekelőtt tényleg a sok zöldség, gyümölcs lenne a megoldás. Az, hogy nincs rá idő, nem jó kifogás, mert egy almát el lehet vinni magunkkal és útközben is el lehet rágcsálni.
2016. máj. 17. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!