Mitől lehet az enyhe émelygés és mit csináljak ellene?
Nagyjából három napja vissza-visszatérő émelygésem van, nincs napszakhoz kötve, csak jön, elmúlik, újra előjön. De nem az a rosszullétes-hányinger, hanem olyan, mintha folyamatosan éhes lennék, de nem vagyok az... Ülve, nyugodtan picit jobb, mozgásra enyhén fokozódik, de nem hánytam. Azt tudni kell, hogy 4-5 napja kicsit beteg vagyok, megfáztam (klasszikus orrfolyás-torokfájás-köhögés kombó, talán kicsi hőemelkedés, de nem mértem). A náthából lassan kezdek kilábalni, javul a közérzetem, de ez a kis hányinger nagyon zavar. Ideges is vagyok (érettségi időszak), még egy írásbeli hátra van, plusz a szóbelik... Van valakinek tippje, hogy pontosan mi okozhatja, és mit tehetnék ellene? Nagyon megköszönném a segítséget!
19/L
Ha a terhességet kizárhatjuk, amiről nem írtál, akkor tutibiztos a stressz+maradék a megfázásból. Próbáld meg lazábban venni a dolgot, nehogy a gyomrod egészségére menjen!
(Mostanában nekem is van, így kezdődött az évem, borzalmas... Aztán ha tudatosan megpróbálom kizárni a fejemből a rossz, szorongást, stresszt okozó dolgokat, el is múlik a hányinger. Persze ezt az ember sokszor nem teheti meg. Tarts valamennyi pihenőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!