Lábdagadással mikor érdemes orvoshoz fordulni?
Tegnap fájt és enyhén dagadt volt, nem foglalkoztam vele. Reggel ugyanúgy nézett ki, most meg kb 3x rosszabb. Meg egy kicsit a kezem is dagadt. Kellene aggódnom?
26N
Ha nem tudnám, hogy mitől van, akkor mindenképpen elmennék orvoshoz, mert szeretném tudni, hogy mi van.
Egyszer 2-szeresére dagadt a bokám, de előtte pár nappal félreléptem és utána még futottam is fájós lábbal. Szóval tudtam, hogy attól van.
Ha csak úgy bedagadna a semmitől, akkor biztosan aggódnék.
A lábam miatt is aggódom egy kicsit bár sokat vagyok talpon mostanság, mindkettő dagadt de a kézfejem még jobban aggaszt most, hogy észrevettem a kérdés kiírása közben. Ma délelőttös volt a háziorvos, holnap délután elmegyek.
Köszönöm a válaszokat!
"de előtte pár nappal félreléptem és utána még futottam is fájós lábbal"...ööö. ezt úgy kell érteni, hogy hazajött a férj és pucolni kellett ?
Lehet, hogy csak megcsípte valami. Az nem nagyon akar múlni magától. Más kérdés, hogy mire bekerülsz a bőrgyógyászhoz, már meggyógyul magától vagy amputálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!