Mi okozhatja ezeket a kérdéseket? Háziorvosnak adhatok tippeket?
Évek óta tartó hőemelkedésem van (37-37,5) férfi létem ellenére is (nőknél megszokottabb ez a testhő), ami reggel és este csak 36,3. Mikor felszökik a felső értékre, gyengébbnek érzem magam, vagy vacogok, ez szinte mindennapos. Emellett van pár csomó a nyakamon, az egyik 14 éve, akkor nem tulajdonítottak neki jelentőséget, de engem zavar. Picik, nem fájnak, kemények, egy időben arra is gondoltam, hogy mivel vékony vagyok, nekem jobban érződik mind. Egyéb tünetem az időnkénti viszketésen (bárhol, rövid ideig tartó) nincs.
Voltam vérvételen, minden tökéletes. Mellkasröntgenen szintén. Fül-orr-gégészhez van időpontom. De valamiért jó ideje limfómára gyanakszom. Ha azt látná a háziorvos, küldene azt kiszűrő vizsgálatokra? Mutattam a csomót, meg sem nyomkodta. Esetleg elmondhatom neki az ezirányú félelmem, vagy totál hülyének nézne miatt?
*tüneteket
Bocs az elgépelésért a címben.
Szia
Nekem limfómám van, vérvétel nekem sem mutatta ki,nyaki ultrahangon nézték meg,akkor vizsgáljak tovább hha 1 cmnél nagyobbak. Kérj a háziorvostól ultrahangra beutalót.
Ha esetleg vmi valóban van ott kiderül,akkor küldenek tovább.
Ez lemaradt nekem is..:-D
A fejfájással kapcsolatosan,nyomhat egy ideget a nyirokcsomó.
Nekem is nyomta sajnos a fogamba fülembe és a fejembe sugárzott éktelen fájdalom.
Összefoglalva,nem azt mondom,h ,neked is az van, de jobb ha megnézeted!Remélem semmi komoly!
Ha bámi kérdésed van írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!