Megiszom a reggeli kávém (délelőtt) és majd' elalszom. Miért?
Figyelt kérdés
Nem bírnám a kávét?
Meg kávé után van hogy wc-znem kell. Kicsit hasmenéses jellegű. Nahm már ha reggeli készülődés során iszom, akkor semmi gond, viszont munkában már nem olyan mókás.
Miután ittam, felpörget, de van hogy annyira, hogy pont ezért nem tudok koncentrálni, mert túlpörgök. Utána viszont jön az a fázis, hogy "hozzatok egy ágyat, mert összeesem".
(Nem iszom pedig túl sok kávét.
Vizsgaidőszakban rájöttem, hogy a túl sok kávétól aludni sem tudok, utána meg fáradt vagyok.)
2016. ápr. 30. 12:19
1/2 anonim válasza:
A kávé okozhat hasmenést. Ha álmos vagy, nem alszol rendesen, akkor a kávé nem feltétlenül segít. Aludj minden este legalább 8 órát.
2/2 anonim válasza:
SOkakat meghajt a kávé, én ezért is szeretem többek közt, mert alapból nem mennek oyan könnyedén a dolgok. Amúgy velem is gyakran előfordul, hgoy megiszom a reggeli kávét, aztán 20percre fél órára viszaalszom, (ez akkor volt, mikor folyamatosan ittam, minden reggel) Most hogy abbahagytam, és csak néha iszok pedig azt tapasztalom, hogy túlpörget szinte azonnal. Szerintem ha csak amiatt iszod, hogy felébresszen, akkor inkább hagyd abba, mert erre nem igazán jó, inkább aludd ki magad, reggel pedig egy 10-20 perces kis tornával kezd a napod, rázd fel magad, mosd meg az arcod hideg vízzel, hidd el, sokkal többet ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!