Mitől lehetek folyton fáradt?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam vérvvételen és kiderült, hogy nem vagyok vérszegény. Folyamatosan fáradt vagyok, akkor is ha semmi megterhelőt nem csinálok. Alszom rendesen éjjel 7-8 órát, mégis kb minden délután aludnom kell 3-4 órát, de utána is alig bírok ébrenmaradni. :/ Veletek is volt hasonló? Mitől lehet?
16/L
2016. ápr. 23. 19:27
1/17 A kérdező kommentje:
Upsz, rossz kategória...
2016. ápr. 23. 19:29
3/17 anonim válasza:
Szoktál enni? Mozogni?
Depressziós vagy?
4/17 anonim válasza:
Táplálkozással lehet valami.
Én csomószor észrevettem, hogy ha kevés zöldséget eszem, nincs annyi energiám.
5/17 A kérdező kommentje:
Sok gyümölcsöt eszem, de zöldséget nem nagyon. Hetente 5 tesim van, mellette 2x edzek. Nem hinném, hogy depresszió. :(
2016. ápr. 23. 20:02
6/17 anonim válasza:
Kevés lesz a kaja. Kcalt tudsz vagy egy átlag étrendet írni?
8/17 A kérdező kommentje:
Általában reggel iszok egy kávét, a suliban menzás vagyok és mikor hazaérek még eszem valami főtt kaját és gyümölcsöt. Nagyon aggódós típus vagyok és erős gimibe járok, szóval elég sokat stresszelek a suli miatt. Lehet, hogy ez az oka? :( De ezen nem igazán lehet segíteni...
2016. ápr. 23. 21:26
9/17 anonim válasza:
Nem szoktál reggel enni?
Tetszik egy fiú?
10/17 A kérdező kommentje:
Néha reggelizem, de nem igazán esik jól 9 előtt enni. Nem tetszik senki. :) De köszönöm.
2016. ápr. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!