Éjszakai munka. Milyen problémákat okozhat egészségileg?
Szia.Én sokáig dolgoztam éjszaka,3 hónapot egyhuzamban.
Hogy mit okozott?
1.Nem volt székletem,teljesen felborult az emésztésemanyagcserém a rendszertelen éjszakai evéstől.
2.Nem voltam kipihent,mivel nappal csak kb 3 órát aludtam-ezért éjszaka többször is az ájulás kerülgetett.
3.Menstruációs ciklus teljes felborulása.Nem volt,ha jött,akkor ömlött úgy,hogy a farmeromon folyt végig,mint a mészárszék úgy néztem ki.
Igazgató voltam multynál,de volt olyan dolgozóm,akit az orvosa eltiltott az éjszakai munkavégzés alól-mert felmondta a szervezete a szolgálatot.SEMMI PÉNZÉRT ÉG EGYSZER NEM DOLGOZNÉK ÉJSZAKA!!!!
köszi a választ.
én amúgy is éjszakai bagoly vagyok, legszívesebben mindig 4-5 után feküdnék le- rendszeresen így is teszek. persze ilyenkor délben kelek fel legkorábban. viszont az éjszakai munka 9-9ig tart, tehát 10kor tudok aludni max. ma és holnsp dolgozom. holnap még 5től van egy fontos programom, amit nem hagyhatok ki. tehát max 6 órát fogok aludni. végül is az már majdnem elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!