Bal oldalon ha felnyomom az arcomat akkor olyan mintha befognám a fülem. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Bal oldalon fekszek érzem, mintha be lenne fogva a fülem és ha felnyomom az arcom akkor is olyan mintha befognám. Jobb oldalon semmi ilyen nincs. kb egy hete kezdődött, mikor lefeküdtem és nem értettem miért hallom rosszul a tv-t ha bal oldalamon fekszek fülemmel a párnán. (remélem érthető) miről beszélek)2016. ápr. 8. 14:27
1/1 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, aztán elmentem fülészetre, és kiderült, hogy a sok fülzsír felgyűlt, és eltorlaszolta a hallójáratomat. Kimosták, immáron 10 éve, és semmi bajom nincs azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!