Fáj mikor menstruálásnál felnyomom a tampont?
"Amit a második válaszoló írt, az max akkor lehetséges ha órákig várta hogy szívódjon mielőtt teljesen felhelyezte volna vagy annyira kevés a mennyiség hogy teljesen felesleges tampont használni. "
Nem, ln nagyon erosen vérzek, éppen amiatt nem erdemes hasznalni, mert felora altt megtelik. De allva csinaltam, igy is nehez kifogni egy olyan fél percet, amikor nem csopog a vér. És még igy is folyik a kezemen, mire vegzek.
Lehet azon mulik, hogy nagyon alaposan
meg kell torolkoznom elott - negyedoraig csak torlok egy pisiles utan, hogy tudjak lépni pár lépést anelkul, hogy végigcsöpogtetném a padlót, és neki tudjak allni a tampon betételének....?
Szia!
Nekem egyáltalán nem fáj. Lényeg, hogy ne görcsölj r.Hidd el nem olyan fájdalmas, mint ahogy előre hiszed, csak ki kell tapasztalni, hogy neked a legkönnyebb felhelyezni.
"Told be addig ameddig csak tudod az ujjaddal, nem kell félni hogy túl mélyen lesz, mert ha nincs eléggé fent akkor szúrhat pl. ha leülsz. Akkor tökéletes ha nem érzel semmit közben. "
És Neked nem fáj, ha eléri a méhszájadat? Mert nekem akkor napokig fáj utána a méhem. És amikor megtelik, és húznád ki, nem akad meg a szűzhártyádban? Nekem 3-4 cm vastagra is megduzzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!