Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szükségem lenne orvosra? Mi...

Szükségem lenne orvosra? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha zsibbadna az agyam, nagyon rossz közérzetem lesz. Sokszor séta közben jön rám, olyankor nagyon gyengének érzem magam és olyan mintha kívülről szemlélném magam, nehéz koncentrálni. Ehhez társulni szokott kis mogáskoordináció probléma is, lépésnél néha nem emelem az egyik lábam rendesen. Most kicsit beteg vagyok, ma kezdtem el szedni antibiotikumot és ma szinte egész nap ezt éreztem. nem rég ültem a kanapén és mikor felálltam olyan szinten kiment az erő a lábaimból, hogy összerogytam. Né
2016. ápr. 6. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"Stroke" (magyarul: szélütés) valóban nem több hónapos lefolyású :), de lehet, hogy tényleg az agy vérellátásával van valami gond. A füled nem szokott csengeni ilyenkor?
2016. ápr. 6. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Stroke Intő jelek

Évekkel korábban jelentkező, egyértelműen felismerhető tünetek nincsenek, azonban vannak olyan intő jelek, melyeknek nem ártana kicsit több figyelmet szentelni. Amennyiben az alábbiakat tapasztalod, főleg, ha többet, mindenképpen menj el orvoshoz, hogy kizárjátok a stroke lehetőségét.

Erős fejfájás.

Hányinger, hányás.

Szédülés.

Féloldali bénulás.

Féloldali érzékzavar, érzékkiesés.

Beszédzavar.

Beszédképtelenség.

Látáskárosodás.

Eszméletvesztés.

Pupillatágulás.

Forrás : Femina

2016. ápr. 6. 18:21
 13/18 A kérdező kommentje:
nem szokott csengeni a fülem, de most szombat óta pl fájt, bevan gyulladva a torkom is. Szóval most ez lehet ettől van, pl ilyen hogy összerogytam volna sosem volt még. inkább ez a séta közben rosszul lépek, illetve ez a zsibbadás, rossz közérzet, mindjárt rosszul leszek érzés a gyakoribb és állandósultabb.
2016. ápr. 6. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Az éjszakai lábzsibbadás is utalhat rá .
2016. ápr. 6. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Most ne találgass, mert mint derült égből a villámcsapás össze is eshetsz. Rengeteg oka lehet. Szív, ideg, agy, vér. Egyik sem gyerekjáték. Az egyik fele halálos, a másik fele nyomorékká tehet egy életre ha nincs kezelve.
2016. ápr. 6. 18:35
 16/18 A kérdező kommentje:
mit találgattam?
2016. ápr. 6. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Pánikroham valószínűleg.
2016. ápr. 7. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy vércukor szint, vérnyomás... Simán csak keveset ittál, frontérzékeny vagy, pánikbetegség is lehet...Ha olyan komoly agyi probléma lenne, akkor most nem gyakorikérdésezgetnénk. Stroke-nak nincsennek hónapokkal korábbi tünetei. Például, ha a Stroke-od van, mondjuk a jobb agyféltekbe akkor bal oldalon lebénul az arcod, lezsibbad, a szavakat nem tudod kiejteni, össze vissza beszélsz, elájulsz. És ez tényleg hírtelen jön. Egyik percben még jól vagy a másikban nem. Ebbe sokan is belehalnak.. Pont azért, mert nincs intő körülmény. Ha időben kórházba kerül az illető meg menthető...
2016. ápr. 7. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!