Szükségem lenne orvosra? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, mintha zsibbadna az agyam, nagyon rossz közérzetem lesz. Sokszor séta közben jön rám, olyankor nagyon gyengének érzem magam és olyan mintha kívülről szemlélném magam, nehéz koncentrálni. Ehhez társulni szokott kis mogáskoordináció probléma is, lépésnél néha nem emelem az egyik lábam rendesen. Most kicsit beteg vagyok, ma kezdtem el szedni antibiotikumot és ma szinte egész nap ezt éreztem. nem rég ültem a kanapén és mikor felálltam olyan szinten kiment az erő a lábaimból, hogy összerogytam. Né2016. ápr. 6. 17:39
1/18 anonim válasza:
AZONNAL MENJ kórházba. Nem viccelek, most szedd össze magad, és menj el. A tüneteid stroke-ra is utalhatnak!
2/18 anonim válasza:
Ez komoly gindot is jelezhet,menj nagyon gyoran orvoshoz
3/18 anonim válasza:
Ha nem tudsz a saját lábadon, akkor mentőt is hívhatsz.
4/18 anonim válasza:
Cukrod, vérnyomásod rendben van ? Mióta érzed ezeket a dolgokat ? Olyan stroke gyanús vagy . Beszélj a háziorvossal .
5/18 A kérdező kommentje:
de ez már hónapok óta tart, a stroke gyors lefolyású nem?
2016. ápr. 6. 17:51
6/18 A kérdező kommentje:
vérnyomásom kicsit alacsony, 110/80 asszem, tegnapelőtt voltam dokinál
2016. ápr. 6. 17:51
8/18 anonim válasza:
MRI vizsgálat, Haemotológia, vérvétel. Ha ezeken nem találnak semmit akkor passz.
9/18 anonim válasza:
A stroke gyors lefolyású és más tünetek produkál. Olyan nincs, hogy zsibbad az agy. Meg nem is fáj. Nincsenek benne fájdalom idegek. Ha hónapok óta fent áll akkor nem olyan gond van, hogy azonnali sürgősséget igényel, hiszen akkor már nagyon nagy pácba lennél vagy nem is élnél. Viszont egy neurológushoz menj el!
10/18 A kérdező kommentje:
hú utolsó most megnyugtattál már kezdtem bepánikolni... egyébként sok vizsgálaton voltam az elmúlt évben, tavaly nyáron volt állkapocs műtétem,azzal kapcsolatban nagyon sok vizsgálaton voltam, fél éve voltam vérvételen más probléma miatt ott is minden rendben volt...akkor neurólgia. Először házidokihoz kell mennem és ő ír beutalót ugye?
2016. ápr. 6. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!