Miért nem bírom soha felkelni? Egyszerűen kikészít a korán kelés!
Már régtől korán kell kellnem, de amióta középiskolába járok, azóta minden reggel úgy érzem hogy meghalok. Soha nem birok felkellni! Mindig meg van a 6 óra alvás, de ez kevésnek tűnik. Mit tegyek, hogy reggelente egy kis életerővel ébredjek fel, és ne érezzem magamat úgy, mint aki nem aludt már két hete?!?!?
Hosszú távon nagyon kimerítő tud lenni, és idegesítő. Gyakran el is alszom, utána a kapkodás és az idegesség, es ez sajnos negativan hat az egesz napomra.
Nem tudom, mikor kelsz, de anyám mondta mindig, hogy az éjfél előtti alvás pihentetőbb. Nem hittem el neki, de be az évek során be kellett látnom: igaza volt :-)
És igen a 6 óra alvás még ráadásul kevés is.
nekem is kell a 8 óra alvás. sajnos az segített ezen egyedül, mikor kötetlen munkaidős állásom lett, 5 éve boldog az életem.:) most kisgyerekem van, szerencsére alszik-eszik típus, de mindig visszafekszem a 7 órás etetés után még egy időre...
29N
"az éjfél előtti alvás pihentetőbb"
Ez egy urbanlegends, az az alapja, hogy aki éjfél előtt már órákat aludt, az eleve "időben" lefeküdt, persze, hogy reggel aránylag kipihent. Aztán meg azt is honnan tudná a szervezet, hogy melyik időzónában van és téli vagy nyári időszámítás van-e éppen?
Kérdező,
szóval akkor, hogy jön ki a 6 óra, pl 1-7-ig ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!