Megjegyzed hogy a törülköző melyik oldalával törlöd a felső/alsótested?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 23:09
11/17 anonim válasza:
Nem,nem törlöm egyik oldalával a felsőtestem,másikkal az az alsót.
Mi értelme ennek?
Fürdés után az alsótestem is ugyanolyan tiszta,mint a felső.
12/17 anonim válasza:
nekemsincsen külön. ugyamolyan tiszta mindenen fürdésután.
13/17 anonim válasza:
Szerintem sem kell túlaggódni a dolgot. A testednek van védekezőrendszere, ha nem hagysz neki lehetőséget a gyakorlásra, akkor elfelejti, hogy mit kell csinálnia:)
Mi hetente - másfél hetente cseréljük a törölközőnket, mert nincs olyan sok:) ha jól tudom, semmi bajunk sincs, pedig néha felcseréljük őket a férjemmel.
Egy ideig még ugyanazt a fogkefét is használtuk, költözés után:)
14/17 anonim válasza:
Dehogy jegyzem:D Gyakran azt is elfelejtem, melyik az enyem. Viszont en meg a hajamnak tartok fent kulon torolkozot, egyszeruen azert mert idegesit, ha a hatamhoz tapad a vizes hajam, ezert a vallamra teritem furdes utan:)
15/17 anonim válasza:
nekem látszik a törölközőn, hogy melyik részével töröltem a seggem :) Így oda az arcom már nem.... :)
Komolyan meg: nem. tiszta vagyok mindenhol a fürdés után...
16/17 anonim válasza:
én igen xD Úgy tűnik különc vok xD
17/17 A kérdező kommentje:
tőlem nem különbözöl e tekintetben. :D
2010. ápr. 26. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!