Megjegyzed hogy a törülköző melyik oldalával törlöd a felső/alsótested?
Dehogy jegyzem meg :) Sőt még azt sem, hogy melyik törölközővel törölközött a barátom és melyikkel én.
Persze kéztörlőnek külön törölköző van a mosdónál :)
Nem.Nincs külön puncitörölköző,lábtörölköző,seggtörölköző,kéztörölköző,arctörölköző..
Egy van nekem,és egy a páromnak,és a párom rendszeresen az enyémbe törölközik,amiért mérges vagyok:D
De 3 naponta rakok ki újat,és minden haszálat után vagy kitezsem száradni(ha jó idő van),vagy a radiátorra.
Na bumm,mégsem szoktam gombás fertőzéseket kapni,utoljára tán vagy 10 éve volt valami nőgyógy.fertőzésem.
Én ilyet még sehol nem láttam,hogy 5 törülköző van 1 emberre,aki ezt irja,az csak irja,hogy ő milyen higiéniás,közbe meg nem is igaz.
Van egy 5 tagú család,és minden tagjának a fürdőben 5 törölköző van kirakva..na persze.
Nálunk is 1 van fejenként a fürdéshez, ebbe törölközünk tetőtől talpig zuhanyozás után + 1 kisebb a kéznek/arcnak a napközbeni "kismosdáshoz", frissüléshez.
A nagyot kétnaponta, a kicsit naponta cseréljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!