Betegségemből kifolyólag hosszú hetekig és nagy dózisban kellett szednem medrolt. Ami volt, hogy elérte a napi 100 mg-ot is. Elég hamar felugrott rám 20 kiló + :- ( Milyen módszerek vannak a fogyásra?
Arcom is majdnem a duplájára hízott ami már szépen apad, de még mindig pufi.
Testemen viszont nem látok változást :-( Aki volt már ilyen jellegű szituban, kinek milyen módszerrel és mennyi idejébe került leadnia a zavaró súlytöbbletet?!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Ez valami borzasztó! :-( 58 kiló voltam ( hozzáteszem már akkor volt rajtam 4 kiló+ ), és lett belőlem egy 78 kilós víziló. Undorodom saját magamtól teljesen befelé fordultam.
Örülj neki hogy 20 kilót híztál. Csúnya a sovány ember meg egy bélgyulladásosnak kell a súly, tápanyag hogy erős legyen mert annyi szrik hogy kimegy belőle minden és teljesen lefogy. Tudom mert ismerősöm Crohn beteg!
A dolgo másik része hogy én mizapen nevű antidepresszánst szedem és híztam tőle 25 kilót. És nem panaszkodok pedig már lassan 100 kilós leszek de jól érzem magam a bőrömben!!!
6#7 Bevallom kissé félve tettem fel a kérdést, gondoltam majd jönnek a trollok és hozzám vágják,fogyjál le te dagadt disznó stb ! És legnagyobb meglepetésemre ez nem történt meg ! Csak el ne kiabáljam! :-D
Nagyon kedvesek vagytok és köszönöm, hogy egyre többen biztattok, én próbálnék örülni a súlytöbbletnek, de ennyinél valahogy nem megy! :-D
Örülök annak és irigyellek is egyben, hogy 25 kiló súlytöbblettel is jól érzed magad a bőrödben ! Erre mondják azt, hogy nem vagyunk egyformák! ...
Nem voltam én az a klasszikus sovány soha, vagy ha jobban tetszik verseny agár alkat !
Eredetileg pancotilis ulcerosat diagnosztizáltak nálam, az új kezelőorvosom által ért az új diagnózis, hogy Crohn, de nem bizonyított ! Én nem érzem magaménak ezt a betegséget egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!