Ez mi lehet? Tavaszi fáradtság vagy mi? Tapasztalta már valaki és neki mi volt? Részletek lent.
Nagyon gyakran fáradt és álmos vagyok.
Kis dolgoktól is elfáradok. Néha az, hogy elmenjek a boltba vagy bármilyen kis apróság is megterhelő.
Hetente többször fáj nagyon erősen a fejem.
Nagyon nehéz megjegyeznem a dolgokat, van, hogy egy infót tízszer el kell olvasnom, mert 5 perc alatt elfelejtem, van, hogy beszélek valakivel telefonon ésmásnapra nem emlékszem, hogy előző nap telefonált és telefonon megbeszéltünk valamit.
Valaki valami hasonló? Lehet tavaszi kimerültség?
Köszönöm a válaszokat!
Decemberben csináltak vértesztet, 1-2 érték eltért, de ilyen 0,valamikkel, házidoki mondta, hogy semmi baj, ez egy normális vérkép.
Lehetséges, hogy az ilyen tesztek nem mutatnak mindent ki?
Még a szemészetre elmegyek, 1 éve vagyok szemüveges, de hallottam, akkor is fáj az ember feje, ha szemészeti gondja van; lehet már túl erős a lencse? Mondjuk tisztán látok vele és nélküle meg ugyanúgy látok csak picit homályosan meg távolra nem jól.
Mindenesetre megnézetem magam dokival.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!