Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van valakinek valami ötlete...

Van valakinek valami ötlete ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Elmentem orvoshoz másfél hét után a köhögésemmel, adott gyógyszert, vissza mentem hozzá mert nem javult a megadott idő alatt, megint vissza mentem mert még mindig nem volt jó. A lényeg az h lerakódott a tüdőm aljába valami, és ezért most szedek még mindig hörgő tágítókat meg mellé antibiotikumot. Alszok rendesen, sőt sokat meg eszek rendesen és így is rosszul lettem ma kétszer. Először elkezdett remegni a gyomrom, utána a fejem összezavarodott, lesápadtam, szédültem, elhomályosodott előttem a kép, és zúgott a fülem. Utána semmi bajom nem volt. Nem rég megint elkezdett a hasam remegni meg enyhe szédülés. Az antibiotikum váltaná ezt ki? Vagy valami más? Előre is köszönöm a válaszokat...
2010. ápr. 3. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Vsznű az antibió!

Szedj Normaflort és Aktivia joghurtot egyél egy pár napig!

2010. ápr. 4. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi. Gyógyszert nem szedek ez is sok... Már akkor is rossz ha eszek meg akkor is ha nem, de már csak három darab van vissza.
2010. ápr. 4. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A Normaflort antibitikumok mellé szokták szedni kis ampullákba van!

A bélflórát állítja helyre, amit az antibió tönkretesz!

A bifiduszos joghurt ugyan ezt teszi!

Nem gyógyszer!

Jobbulást Neked!

2010. ápr. 4. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. ápr. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!