Mitő van hasmenésem?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem egy adag sültkrumplit, háromnegyed zacskó kekszet, pár karika kolbászt (elenyésző mennyiség), meg rágót. Emetofóbiás vagyok és nekem a hasmenés egyenlő azzal hogy fosós hányós vírus. Igaz, nagyon keveset székeltem, de az us a hígabb kategória volt. Egyébként nem érzem magam betegnem, sőt mintha éhes is lennék, csak nem merek enni, nehogy hányós vírus legyen. tegnap meg tegnapelőtt este is volt pánikrohamom ,lehet hogy emiatt van? Illetve tegnap is csak egy picike "bogyót" tudtam kitolni magamból. Ja, hozzáteszem hogy 2 napja múlt el a mensim, de soha nem volt hasmenésem tőle. Tippjeitek vannak? Kérlek titeket, ne kritizáljatok. Köszönöm! 19/L2016. márc. 14. 11:46
11/12 anonim válasza:
Vagy ilyenkor vegyel be egy renniet.
De legalabb tudod, hogy nem beteg vagy , hanem csak a gyomorsavad miatt van hanyingered. Tehat nem fogsz hanyni. Ne aggodj, hallgass zenet, vagy vegyel be egy mentolos eros ragot, nekem az pl segit a hanyingernel.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen a rágó nekem is segít. Mára már nem megy hasam. Azaz nem tudom, eddig még nem voltam wc-n.
2016. márc. 15. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!