Mitő van hasmenésem?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem egy adag sültkrumplit, háromnegyed zacskó kekszet, pár karika kolbászt (elenyésző mennyiség), meg rágót. Emetofóbiás vagyok és nekem a hasmenés egyenlő azzal hogy fosós hányós vírus. Igaz, nagyon keveset székeltem, de az us a hígabb kategória volt. Egyébként nem érzem magam betegnem, sőt mintha éhes is lennék, csak nem merek enni, nehogy hányós vírus legyen. tegnap meg tegnapelőtt este is volt pánikrohamom ,lehet hogy emiatt van? Illetve tegnap is csak egy picike "bogyót" tudtam kitolni magamból. Ja, hozzáteszem hogy 2 napja múlt el a mensim, de soha nem volt hasmenésem tőle. Tippjeitek vannak? Kérlek titeket, ne kritizáljatok. Köszönöm! 19/L2016. márc. 14. 11:46
1/12 A kérdező kommentje:
Ja, hozzáteszem,hogy NAGYON SOK teszkós ízesített vizet iszok. Napi egy/másfél lityót tuti.:)
2016. márc. 14. 11:52
2/12 anonim válasza:
szorongástól is lehet, illetve a rágótól is. belgyógyászhoz érdemes elmenni , ha nem talál semmit akkor lehet pszichés alapon van. először keresd fel a házi orvost szerintem
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet amiatt, hogy pánikbeteg vagyok és most pont mélyponton vagyok?
2016. márc. 14. 12:18
4/12 anonim válasza:
En is emetofobias vagyok.
Hasmenesed vagy lagy szekleted nem csak virustol lehet.
A hanyos hasmeneses betegsegek eleg hamar kijonnek, ugyhogy ha ez idaig nem vagy rosszabbul szerintem tuti nem az:)
Egyebkent ha van otthon szén tablettad szedj be belole nyugodtan, az leloti a bacikat meg mereganyagokat.
Nekem menstruacio elott alatt es utan is van , hogy lagyabb a szekletem. Igaz nem rohangalok a wc re , de nem olyan mint amilyen szokott lenni.
Ugyhogy probalj megnyugodni, biztos nem fogsz hanyni!!
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta sem voltam.wc-n. Hányingerem sincs...szinte éhes vagyok csak nem merek enni. Néha olyan mintha elindulna a hányás , de csak gyomorsav mert éhes vagyok. Jaj csak éljem túl ezt a napot.:) kicsit gyenge is vagyok meg fáj a fejem de szerintem csak beképzelem
2016. márc. 14. 13:55
6/12 anonim válasza:
Nekem siman a panikbetegsegemkor volt hanyinger hasmenes. Stressz okozza, azt zard ki az eletedbol!!
7/12 anonim válasza:
vegyél a gyógyszertárban NEUROSAN - készítményt. többi a dobozon.
8/12 anonim válasza:
Ha nem eszel, akkor attol lesz hanyingered , ugyhogy egyel valamit. Kekszet vagy valami piritost legalabb.
9/12 A kérdező kommentje:
Ettem ma hatkor egy zsömlét kb egy centi karika kolbásszal (nem volt más itthon). Jól felemelte a gyomorsavam, majd ez egy óra múlva elmúlt. Majd most 10 óra fele megint megéheztem. Tizenegykor ettem megint egy zsömi kolbi kombót. Most meg gubbasztok a fürdőbe mert pánokrohamom van.:(
2016. márc. 15. 00:08
10/12 anonim válasza:
A szalámi, kolbász savat csinál. Kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!