Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Piszkáltam az egyik fogamat a...

Piszkáltam az egyik fogamat a körmömmel és most rendkivűl ideges vagyok. Összefüggésben van a központi idegrendszerrel a fpgam és azért lehetek ennyire ideges?

Figyelt kérdés

Délután piszkáltam a fogam és azóta rendkivűl ideges vagyok, szakad a tenyeremről a viz pedig 1,5 mg Frontin van bennem és nem jellemző, hogy ennyire ideges lennék csak ma délutántól

Sérülhet az idegrendszer a fejben ha piszkálom a fogam?

#fog #idegrendszer #tenyérizzadás #feltűnő idegesség
2016. márc. 3. 01:17
 1/4 A kérdező kommentje:
komolyan majd megbolondulok olyan ideges vagyok egyébként meg mintha érzékenyebb is lenne a piszkált fogam már ha viz ér hozzá akkor is
2016. márc. 3. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Na, megölt már az idegesség :D Komolyan mondom, nevetséges, amiket itt olvasok. Mondjuk nem kéne Frontinnal tömnöd magad OK NÉLKÜL, és akkor nem képzelnél be brmságokat.
2016. márc. 3. 06:43
 3/4 A kérdező kommentje:
ez nem baromság próbáld ki: a körmöddel peckeld a fogad többszörösen egymás után, majd meglátjuk hat e az idegrendszeredre
2016. márc. 3. 07:40
 4/4 A kérdező kommentje:

hogy halad a peckelés? :D

Bentről kifelé a felső fogad valamelyikét a körmöddel kezd el peckelni, garantáltan sik ideg leszel szóval nem ajánlom, véleményem szerint összefüggésben van a központi idegrendszerrel

2016. márc. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!