Miért nincsen étvágyam? Meddig nem lesz?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnaltól reggelig hánytam négyszer, de a tegnapi nap folyamán és ma nem. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy elkaptam egy vírust, és igyak jéghideg cukros-sós teát és hideg vizet, mert az megnyugtatja a gyomrom. És tényleg megnyugtatta a gyomrom, utána nem is fájt. De étvágyam nincs. A tegnapi és mai nap folyamán ettem ilyen apróságokat, mint reszelt alma, keksz, és tudom, hogy azért meg kéne enni egy pirítóst, de nem esik jól.2016. febr. 20. 22:32
1/2 ciccca baba válasza:
szerintem normális, ha ilyenkor még nem tudsz rendesen enni
az a lényeg, hogy sok folyadékot kell inni, nehogy kiszáradj (bár írtad, hogy már hánysz) és lassan kell visszaszoktatnod a gyomrod a szilárdabb ételhez (legalábbis ha ilyenkor többet eszek, akkor biztos, hogy tovább folytatódik a hányós mizéria)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm! Ma már kicsit jobban tudtam enni, csak félek, hogy lefogyok, ami nem kéne, mert alapból is nagyon sovány vagyok
2016. febr. 22. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!