Fiúk! 94-68-99 (mell-derék-csípő), túl sok? Többi lent
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 174 cm magas... Kicsit le vagyok törve, ducinak érzem magam.. Mások azt mondják egyenletesen oszlik el rajtam a felesleg és egyáltalán nem látszik..bár én el tudnám képzelni magam vékonyabban, járok edzőterembe és itthon is tornázok.. Sikerült már fogynom, most 63 kg vagyok..ez így milyen arány?2016. febr. 20. 16:31
1/3 anonim válasza:
ne legyél letörve mert én is ilyen vagyok. de se torna se edzőterem szeretek jókat főzni. a kajára kell oda figyelni rendszeres legyen pl 3x naponta és lefekvés előtt ne egyél. fogadd el magad amilyen vagy.meg találod majd a párod aki úgy szeret ahogy vagy! szép napot! =)
2/3 FRICZY válasza:
Látatlanba nehéz megmondani, sose méregettem le hogy mik is a méretei egy lánynak ha csinosnak találtam. De így első hallásra, férfiként megnyugtatlak szerintem ezek a méretek jók.
3/3 Dickmann Sándor válasza:
Szia! Először is szögezzük le, hogy nem konkrét méretekről kell beszélni hanem arányokról. Vizsgálatok kimutatták, hogy az "ideális" - ami csak igen relatív - csípő derék arány 7:10. Ennek a Te arányaid teljesen megfelelnek. A másik a mellbőség. Saját véleményem szerint a férfiaknak a mellbőségnél sokkal fontosabb a kosárméret. Mert valljuk be őszintén nem a hátadra kíváncsiak. Szerintem a magasságodhoz képest teljesen jók az arányaid és a súlyod is. A barátaim kötött van aki aki fejezetten ropi lányokat kedveli na neki nem jönnél be de a 90% biztosan nem találna semmi kivetni valót az alakodban. Max. a korodban mert az elég fiatalka. Szerintem most inkább magadnak felelj meg és a fiuknak való megfelelés ráér 2-3 év múlva. Addig az alkatod is változni fog. A szervezeted izom-zsír összetétele változhat, de ha sokat edzel akkor csökkenhet a zsírtartalom ami mondjuk pont a mellbőségre lesz hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!