Mitől állhat le a vese?
Figyelt kérdés
Egy barátom mostanában nagyon keveset iszik és aggódom érte. Próbáltam utánanézni és valahol azt írták hogy a kiszáradástól leállhat a vese. Kb mikor áll le ha mennyi ideig nem iszol? Vagy mennyire kell kiszáradtnak lenni ahhoz hogy leálljon a veséd?2016. febr. 19. 16:59
1/4 anonim válasza:
A víz nélkülözhetetlen és szerves fémek ásványok . Nyers lédús gyümölcsök segítenek és a zsíros olajos fehérje dús dolgok kerülése . A tabletták pirulák kötőanyagai is kövesedést okoznak .
2/4 anonim válasza:
Nincs rá tudományosan végzett vizsgálat. Inkább csak kifejezetten a kiszáradás szokott ilyet előidézni pl. sivatagban eltévedt vándorokat. Ilyenkor annyira besűrűsödik a vér, hogy amiatt nem működnek a vesék, persze a kórosan megemelkedett vér karbamid szint is közrejátszik.
3/4 anonim válasza:
Ugyanezeket a szavakat beírod a gúgli keresőbe, és baromi sok találatod lesz..én csak az első tízet olvastam el...
4/4 anonim válasza:
Én dolgoztam sivatagban..egyszer elájultam, bevittek egy közeli város kórházába. Látták fehér ember, azzal kezdték, hogy megitattak velem két és fél liter vizet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!