Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mostanában légszomjam van,...

Karr kérdése:

Mostanában légszomjam van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hete kezdődött, nagyon erős légszomjam van, ami sokszor rám is tőr mindig körül belül egy órára naponta többször is. Eddig soha nem volt semmi ehhez hasonló gondom vagy bajom. Nem dohányzom soha nem is tettem, nem vagyok stresszes, ideges nincs semmi gond és baj. 17 éves vagyok, nincs semmijen betegségem, nem is volt. Amikor "rámjön" a légszomj, nagyon fáj a mellkasom, a látásom elhomályosúl és nem tudok rendesen gondolkozni. Rendesen lélegzem, még akkor is de még is úgy érzem nem kapok elég oxigént bármilyen mélyen is veszem a levegőt, vagy sem. Édesanyám úgy gondolja nem komoly, nem kell elmennem orvoshoz. De azért majd elmegyek még is.

De még is mit tudnék tenni? Mitől lehet ez? Minden választ előre is nagyon szépen köszönök! :)

2016. febr. 15. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj csak el orvoshoz mielőbb, lehet pánikbetegség, de allergiás-asztmás dolog is, ki kell vizsgáltatni. Háziorvos majd ad beutalót megfelelő szakrendelésre.
2016. febr. 15. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt próbáltad már, hogy olyankor nemcsak mellkasi légzést hanem hasi légzést csinálj? Sokkal mélyebb. Nekem segített. Próbáld ki, hátha neked is fog.
2016. febr. 23. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!